“Janganlah Feeling Bagi ‘Calltime’ 6.00 Pagi Kalau Korang Sejenis Ke Laut Dalam,” – Fasha Sandha

Pelakon versatil, Fasha Sandha yang sinonim dengan disiplin serta ketetapan waktu saat bekerja ada memuat naik luahan terhadap sebuah produksi yang didakwa suka-suka hati mengubah ‘calltime’.

Difahamkan, pada awalnya pelakon berkenaan perlu berada di set lokasi pada jam 6.00 pagi dan Fasha sampai sekitar jam 5.50 pagi, set lokasi sunyi sepi.

Lalu, tiba-tiba penolong pengarah ada menghantar mesej, menyatakan waktu ‘calltime’ ditukar.

“Haih, semalam confident, bagi calltime at 6am. 5.50am kita dah sampai, set sunyi sepi je. Lepas tu baru asistant director sms cakap tukar calltime.

“Sebab you dah terlambat so suka-suka hati tukar calltime pagi ni. Ni lah antara punca-punca kumalas la nak shooting balik.

“Lebih baik layan anak dan suami kat rumah, haih. Help i nak balik rumah now,” tulisnya menerusi Insta Stories.

Menerusi status seterusnya, bintang Patah Sayap Bertongkat Paruh ini turut membayangkan tidak semua produksi boleh mematuhi ‘calltime’ awal pagi.

“Bagi calltime at 6am. Nak tak nak kena keluar at 5.15am sampai orang nak Subuh pun tak sempat haih. Pasti u dah terlajak tidur, tukar pula ‘calltime’ pagi ni.

“Sorry to say, tak semua production akan berjaya untuk mematahu ‘calltime’ 6am. Janganlah feeling bagi ‘calltime’ 6am kalau korang sejenis kelaut dalam!

“Patutlah ramai orang suka sebut #janjimelayu,” tulis Fasha panjang lebar.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan status Fasha ditujukan kepada mana-mana pihak.

Foto: Instagram Fasha Sandha

sumber: MH via viralkami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *